About Us

ABOUT US

För att utvecklas måste man våga ta andra vägar än de som redan har utforskats, se möjligheter där andra ser problem och anta utmaningar som andra förkastar.

OUR APPROACH

 

M4C Solutions arbetar strukturerat och målmedvetet.

 

Genom att följa vår beprövade process undanröjer man de allra flesta hindren och fallgroparna vid genomförandet av nya projekt. Detta sparar både tid och pengar för kunden, med ökad effektivitet för alla parter.

  • Analysera nuläget
  • Skapa en framtidsplan
  • Skapa acceptans för förändring
  • implementera ny struktur
  • Följa upp och dokumentera

Vi erbjuder ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder, för att skall kunna ta och behålla kontrollen över en av företagets viktigaste resurser - IT-systemet. Idag ligger enorma värden i företagens system, och det är alltför många som inte har den ordning som krävs för att förvalta dessa värden. M4C Solutions bidrar till att skapa ordning i kaoset...

THE PROCESS

STEP 1

 

En grundlig analys/ förstudie utförs för att sätta projektramarna.

STEP 2

 

Planering av projektet utifrån de förutsättningar som förstudien har givit.

STEP 3

 

Installation/ implementering av de planerade åtgärderna.

STEP 4

 

Uppföljning och slutdokumentation av projektet.

OUR TEAM

 

Våra konsulter och samarbetspartners handplockas för att ge största möjliga bredd och djup, då det gäller kompetens och kunskaper.

 

Vi har en stor bredd med erfarenhet av projekt med många olika tekniska plattformar, som till exempel Microsoft, Apple, Novell, Ubuntu, Cisco, Ubiquti för att nämna några.

 

Vi har erfarenheter från både offentlig och privat sektor, med stora och små kunder, och alltid med fokus på kundens bästa.

OUR SKILLS

MICHAEL IGNBERG

CEO

 

Grundare och ägare till M4C Solutions med mer än 15 års erfarenhet av IT-branschen. Har arbetat med det mesta från Support och Helpdesk till projektledning, installation, utbildning och drift av IT-system.

Apple Solutions

90%

Microsoft Solutions

80%

Cloud Solutions

95%

KONTAKTA OSS

Grubbevägen 65

903 61 UMEÅ

Tel: 070-682 88 89

FÖLJ OSS

Twitter

Google +

PROFIL

M4C Solutions är IT-partnern som gör det möjligt för mindre företag och organisationer att hänga med och effektivt utnyttja den senaste IT-tekniken.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.