Projects

PROJECTS

PROJECT DETAILS

 

Ett mindre företag inom vårdsektorn behövde en ny plattform för journalföring. Systemet installerades tillsammans med en ny hårdvaruplattform från HP.

 

För att möta förändringar i omvärlden och för att kunna arbeta med noggrannhet och effektivitet valdes ett system utvecklat i Sverige, med fokus på användarvänlighet och funktionalitet.

Ny hårdvaruplattform från HP installerades för både servrar och klienter. Egenägd utrustning valdes med tanke på datats känslighet. System och rutiner för säkerhet implementerades.

Journalsystem installerades och konfigurerade, tillsammans med olika kundoptimerade funktioner i form av tidbokningssystem och digital bildhantering.

PROJECT DETAILS

 

Ett företag i industrisektorn behövde modernisera och byta ut sitt gamla, utdaterade IT-system.

 

Ett system från Microsoft och IBM/ Lenovo valdes för att erhålla driftsäkerhet och funktionalitet. Företaget behövde ett modernt och effektivt system, för att hålla koll på ekonomin och utförda försäljningar och servicejobb.

Installation och konfigurering av ny hårdvaruplattform från IBM/ Lenovo, med operativsystem från Microsoft.

Nytt ekonomisystem från MAMUT, med kopplingar mot både ekonomi, försäljning och servicearbete på fältet.

PROJECT DETAILS

 

Ett företag inom tillverkande industri valde M4C Solutions som partner, med helhetsansvar för drift och underhåll.

 

I systemet används en mängd olika programvaror, allt frå ritning och design till produktion och testfunktioner, samt ekonomisystem. M4C Solutions levererade den dagliga tillsynen av IT-systemet, kontroll av säkerhetskopieringar, systemuppdateringar, programuppdateringar, hårdvarukonfigurering m m.

Daglig drift av IT-system med servrar och klienter för cirka trettio användare. Support till användare via telefon och fjärrstyrning.

Företaget finns i en mindre ort, i norra Sverige. De flesta av uppgifterna kunde utföras på distans från M4C's Support Center, med hjälp av fjärrstyrning.

KONTAKTA OSS

Grubbevägen 65

903 61 UMEÅ

Tel: 070-682 88 89

FÖLJ OSS

Twitter

Google +

PROFIL

M4C Solutions är IT-partnern som gör det möjligt för mindre företag och organisationer att hänga med och effektivt utnyttja den senaste IT-tekniken.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.